dijous, 27 d’octubre del 2011

Jornada de voluntariat


Com veureu al blog, Can Toni d’en Jaume Negre és una finca relativament grossa en la que voldríem poder fer moltes coses. Però per aconseguir-ho necessitarem la implicació de molta gent, seran necessàries aliances estratègiques i molta mà d’obra voluntària, il·lusionada com naltros en la consolidació d’aquest projecte que acabam d’iniciar.

Alguns amics i simpatitzants ja conèixen la finca i han participat en els darrres mesos en algunes de les jornades de feina que hem desenvolupat. Mitjançant aquest blog anirem comunicant el calendari d'activitats i tota la informació que considerem d'interès per a que conegueu el desenvolupament del projecte. Aquest cap de setmana teniu la primera oportunitat. Si t’animes, vine dissabte, 29 d’octubre. La jornada de feina s'iniciarà a les 9,30 hores. L'itinerari guiat, explicant el projecte, serà a les 11 h. Si vens, et presentarem la finca i els nostres objectius. També, lògicament, iniciarem una jornada de feina.

 Una família que creix. Grup de voluntaris, mascota inclosa. 

Al blog tens la situació de la finca. Com veuràs es troba molt prop de Sant Joan de Labritja. Segueix les instruccions: passada la cruïlla que va a Sant Llorenç de Balàfia, continua en direcció a Sant Joan i, abans d’arribar a la corba on està el restaurant “Can Coroner”, trobaràs dos senyals seguides grogues al costat dret, indicadores de l’agroturisme Can Gall, davant la segona senyal hi ha un camí a l’esquerra, és per allí. A partir d’aquest moment no tens més que seguir aquest camí (aproximadament uns 500 metres) i, sense ficar-te dins cap propietat particular, ves agafant totes les desviacions a l’esquerra, aviat arribaràs a la finca on t’estarem esperant.     

2 comentaris:

  1. Molta sort amb el vostre magnífic projecte, i una abraçada forta des del País Valencià. Salut i endavant!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Alfred.
    Avui, a pesar de les plujes d'ahir i les previsions per avui, ha estat un bon dia. Una vintena de persones s'han atracat a conèixer el projecte en directe.

    ResponElimina