dilluns, 1 d’octubre del 2012

Jornades obertes al voluntariat a can Toni durant la Setmana Europea de la Custòdia del Territori


Ja vos havíem comentat que el GEN tractaria d'organitzar jornades de feina per al voluntariat durant la Setmana Europea de la Custòdia del Territori que es desenvolupa en aquest moment i coincideix, pràcticament, amb el primer aniversari de la gestió de la finca. Les pluges d'aquest cap de setmana han deixat el terreny molt enfangat i han reduït les possibilitats, però hi ha moltes petites feines que es poden desenvolupar de forma fàcil i sense gaires problemes per qualsevol persona amb ganes de col·laborar un ratet.

Porta de la vivenda recentment restaurada. Afortunadament augmenta el nombre de col·laboradors i de voluntaris del projecte a Can Toni (i gràcies per les fotos Jon)
Així que, aprofitem que estem durant aquesta setmana a la finca reparant una paret de pedra seca caiguda,  sempre serà benvinguda l'ajuda de mans amigues. A partir de demà, fins al divendres 5 d'octubre, podeu passar per la finca a donar-mos un cop de mà. Hi ha feines com preparar puntals, retirar i preparar restes de vegetació, atracar pedra seca per a les restauracions de les parets i moltes coses més que podreu fer.

Si tot va bé, aquesta paret ja estirà aixecada de nou divendres
Recordau, de dimarts a divendres, en horari de mati de 10:00 a 14:00, podeu passar per la finca a donar un cop de ma. Si no sabeu arribar o voleu consultar alguna cosa, podeu possar-vos en contacte amb Marià Marí al telèfon 617311152.

I com no, recordau que dissabte durant el matí, tenim jornada de portes obertes. Una bona forma de gaudir el matí i conèixer el projecte i la custòdia. Vos esperam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada