dimecres, 29 de maig del 2013

Curs i novetats apícoles a Can Toni d'en Jaume Negre

CURS D'APICULTURA

Ens complau informar-vos de la realització de la segona fase del curs "L'apicultura pas a pas". En aquesta ocasió, la sessió pràctica del mateix s'impartirà a Can Toni d'en Jaume Negre gràcies a l'acord que tenim amb l'Associació d'Apicultors d'Eivissa. Una oportunitat magnífica per mostrar la finca i el projecte de recuperació a una associació amb la qual volem col·laborar.  
 

NOVETATS APÍCOLES A CAN TONI

S'inicien els controls de seguiment de les abelles instal·lades a Can Toni d'en Jaume Negre. Efectivament, el passat dissabte es va revisar l'evolució dels primers nuclis d'abelles. 

Primers control a les caseres de la finca en custòdia del GEN




I de pas ens portaren un nou regal, un contenidor, concretament un bidó de ferro, amb un eixam bastant potent al seu interior. A baix, les tres caseres amb els nuclis d'abelles i un sac amb el contenidor portador de les abelles esmentat abans. 

Anotació d'incidències
D'aguesta manera i amb l'ajuda imprescindible de Hans i Jordi, els apicultors que col·laboren en el projecte, a més d'ampliar la nostra cabana apícola (són ara ja quatre les caseres d'abelles instal·lades a la finca) rebérem les nostres primeres lliçons pràctiques a Can Toni, un luxe imprevisible fa alguns mesos.
A baix, treballs per incorporar el nou eixam a una de les nostres caseres (la seqüencia s'interromp per tenir els guants plens de mel...).
Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada