dissabte, 9 de novembre del 2013

Premi Savina als Apicultors

Els representants dels Apicultors amb el president del GEN

“L’elaboració de productes sorgits del camp eivissenc és una manera de potenciar i preservar, a la vegada, tant el medi natural com el paisatge, la salut de les persones i la qualitat de vida.
[...] Les abelles eivissenques produeixen una mel de les més preuades i saboroses. Això ho diuen els experts i la prova és que una mel eivissenca ha guanyat el darrer campionat balear que es va fer a Mallorca.
[...] Per tot això, per ser protagonistes de la recuperació d’un sector productiu del nostre camp, per estimular una explotació ecològica de la nostra natura, per potenciar un producte natural, autòcton i d’alta qualitat i per l’exemple que representen per la societat, el Grup d’Estudis de la Naturalesa atorga el seu Premi Savina 2013 a l’Associació d’Apicultorsd’Eivissa.”

De dalt a baix, acte del lliurament del premi i paraules d'agraïment per la distinció
Amb aquestes paraules, durant un acte solemne amb gran assistència de simpatitzants del GEN, es lliurava ahir el premi Savina 2013 del GEN als apicultors d’Eivissa.      Enhorabona per la gran labor que estau portant a terme!
A continuació, diferents moments d’aquest esdeveniment social en el que no va faltar la ja tradicional rifa del senalló carregat de productes locals i de comerç just. Enguany, a més, comptarem amb la presència de l’Home del Senalló, que es va encarregar d’amenitzar el sopar. Més informació del premis: Diario de Ibiza, Nou Diari, facebook GEN.
Moltes gràcies a tots i a totes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada