dimecres, 11 de desembre de 2013

Finalitzada la restauració dels aljubs

Imatge del final d'obra
Ha estat una feina dura però finalment podem gaudir d'un paisatge completament diferent darrera la casa. Efectivament, després de moltes hores de feina podem donar per finalitzada la recuperació dels aljubs. I, també, el condicionament de la conca de recepció d'aigua (s'ha retirat tota la vegetació i la terra per deixar la roca nua i s'ha ampliat la conca preexistent). Ben aviat, i amb les pròximes pluges, podrem emmagatzemar aigua. 


Aquesta fase del projecte ha estat possible gràcies a l'ajut de la línia LEADER. Els treballs de restauració els ha portat a terme Posidònia S.L. (gràcies Garí i Ricard per l'amor que haveu dedicat a aquesta feina). I ara a esperar que plogui, que plogui...
Diferents fases del treballs de recuperació a la zona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada